- Kennel EXxiino´s -

Lexus - EXx - Chiino - Keyla - Killian

Tosselilla & Hundutställning.

Kategori: Allmänt

Känner mig ganska möör just nu. Ikväll blir det sängen tidigt hoppas jag ... är redan jätte trött. Helgen har varit fylld utav aktiviteter, tidig morgon och sena kvällar. Fredag blev ganska lugn med en bra film hemma hos Polski, vi kika på The Unborn men kom i säng ganska så sent. På lördagen gick vi upp tidigt och jag extra tidigt för att hinna med att ta Lexus på en rejäl runda innan han skulle hem till sin mormor och vara där hela dagen. Sen körde jag, Vicky, Adam och Stoffe till Tosselilla. Ett litet äventyr minsann och vi hade riktigt trevligt allihopa. Och lilla Vicky fick se sin älskade Måns Zelmerlöv uppträda. ;) och vi fick en trevlig upplevelse med mycket skratt inne på Tosselilla.

Alex The Lion & Scooby - Doo.
Som både skrämde och gjorde barnen glada.


Jag är lycklig som ett litet barn inne hos djuren.

Riktigt roligt äventyrsbad!  Man blir som en liten 10 åring ;)


Adam & Stoffer har för jevla roligt. haha.

Söta små kanin bebisar, som man bara ville stoppa i väskan & ta med sig hem.

Min älskling ger verkligen järnet på mattan. haha :)

Och Stoffe nästan lika så. ;)

Vicky, jag & Stoffer!

Oj vad han ser glaad ut då!

Jag & min Adam <3
Fular sig som vanligt. ;)


i väntans tider, kan tiden smyyga.

När vi kom till Malmö igen (tidig kväll) så tog jag och Adam det lugnt en stund och vars en öl. Sen fixa vi till oss för lite utgång. Kring nio tiden mötte Stoffer upp oss här hemma sen tog vi oss till möllan en runda och sen vidare till Kuba (Folketspark) och deras ute servering. Kring halv elva om jag minns rätt så dök även lilla söta Siri upp och joina oss.
Det blev några öl och en drink för mig, sen fick det vara stopp. Kring halv 2 låg jag i min störtsköna säng, redo att försvinna in i drömmarnas värld.
Vaknade tidigt idag med, klockan nio körde jag och Madde med hundarna till Skurup för utställning. Fast hade tur med vädret det börja regna precis när vi skulle köra hem och det var skönt att slippa skiten. Blev ett stopp inne i Skurup på vägen hem för lite mat i magen. Blev ju även lite shopping därborta på utställningen, hittade ett nytt halv stryp. Ett likadant som han hade innan men som gick i sönder, så jag blev glad att där fanns ett likadant åt Lexus. Lite godsaker blev det också ... bla foten på en gris, en grisknorr, grisöra och lite blandat små godis. Så man kan ju räkna med att Lexus kommer dela med sig av sina goooda pruttar efter han käkat upp sina godsaker ;) Mattes lilla godisgris.


Idag i Skurup!

Skönt på Stapelbäddsparken.

Kategori: Allmänt

En skön Onsdag.
På stapelbäddsparken med grabbarna & Lexus.

En god burgare för matte & Lexus.

Glor ut Husse medans han "försöker" åka bräda ;)

Lexus planerar hur han ska "droppa" ner för kanten.

Tar en vilopaus uppe på rampen.

Husse åker bräda.

Stoffer i rampen.

Mina två älsklingar <3

jag med mina darlyyns.


Adam & Polski.

Mitt lilla snyggo!