- Kennel EXxiino´s -

Lexus - EXx - Chiino - Keyla - Killian

Hund-Kläd-Party :)

Kategori: Allmänt

Igår vart vi på Hund Party :)
eXet skötte sig fantastiskt bra.
Jätte bra tillfälle för träning av den sociala biten.
Det blev lite shopping, två halsband & en ny fin burk till hundarnas godis.


Snygga halsband.


Väldigt söt godisburk, eller hur ?!
Bara LaLa inte får för sig att slänga även denna i marken.
jiivla matvrak till katta fän ;)


Tog lite bilder hemma i Tv-rummet idag.
Stilig liten valp va!!? ;)


Behöver snart trimma nosen ser jag ;)





Här har han att växa i.
Lilla EXxet 5 Månader.

Blev även lite standard saker på Hööks i veckan.
Ett läder koppel.
Ett halsband + matchande koppel - Skiit billigt.
Och en liten stickad polotröja.




Har även beställt ett vinter täcke & ett flis täcke.
Lexus & eXet ska ha matchande saker. Mina pojkar ska se stiliga ut, SÅKLART!!

Bilder :)

Kategori: Allmänt

Bild Maraton.




Lexus & EXxet vet hur man myser på riktigt ;)


Min kära Mami & Syster Yster med mina pojkar.


Kärlek <3










Bus på Hunddagis :)


Ute på promenad.


Bronx & Lexus.
Puss på dig Tutteman ;)



Vi har haft en jätte mysig morgon i lugn &...

Kategori:

img_8226 (MMS)

Vi har haft en jätte mysig morgon i lugn & ro, utan stress. Skönt med helg. Om en stund stiger vi på bussen & far till Pildammarna, ska bli härligt med en lång promenad i parken.  Men först ska vi bara mysa lite till. Jag, Lexus & eXet :) !!!

Är våren redan här ?! :)

Kategori:

img_8105 (MMS)

Mitt fina hjärtegull har bäddat ner sig. Nöjd & belåten efter en skön 1,5 h runda i härliga SOLA :) Detta är ju bara så underbart, vilket väder vi har i kära Malmö. Våren är här, i alla fall för idag. :) Efter en bra dag på jobb med alla trevliga människor & hundar. Så kommer man hem lagom till att kära sola bestämde sig för att kika fram. Underbart! Efter ett snabbt klädbyte för min del och en snabb på-klädning med täcke och vikt väska på Lexus, så begav vi oss ut på långrunda. Oj oj vad skönt det var, bara en sådan liten sak som att solen tittar fram gör en på SÅ skönt humör. Ibland behöver man piggas upp lite, och för mig räcker det att min kära sola vill titta fram. Efter en jiivla skön runda med världens bästa Lexus så sitter jag nu här i mitt hem trevliga kök med en god kopp kaffe och läser lite i min nya bok. - Av, Joseph Janish - Kennel Club Book, American Staffordshire Terrier. Jag kan inte låta bli att läsa hans böcker, jag har även två andra ras böcker av honom. - Dogo Argentino & The American Pitbull Terrier. Jag gillar hans sätt att skriva och självklart alla dessa fina bilder, speciellt bilderna i boken om Dogon. För där har han verkligen lyckats få med bilder på så otroligt vackra Dogos. Lexus och LaLa har bäddat ner sig på mattes plats i sängen ser jag, mina små sötnötar. :) När kaffet är slut så måste jag ställa mig vid spisen för att steka lite Kylling och koka lite broccoli till middag. Ikväll ska jag bege mig hem till Madde, ska titta på film med henne och ALLA hennes hundar :) !! Hoppas ni har en riktigt härlig Torsdag. Passa nu på att njuta, där UTE. :)

Kvällen är här ...

Kategori:

img_1230 (MMS)

Nu blir det kvälls mys för hela slanten. Fick några nya HUND böcker hemskickade med posten idag. OCH man kan aldrig ha för mycket av böcker!! :) Så nu har jag gjort mig en riktigt stor, varm kopp te som ska avnjutas tillsammans med en av böckerna. Gissa vilken bok jag ska SLUKA först ?! ;) Trevlig kväll ... By by.

Delar på en sallad :)

Kategori:

img_4745 (MMS)

Jag blev plötsligt så hungrig, eller egentligen sugen på att äta något. Tog mig en titt i köket, och hittade lite av salladen som blev över igår. Så jag & Lexus har delat på Jusses sallad och kikat på Sommar i Sverige. Haha så jävla underhållande detta vart då. Vilka sköna figurer Sverige har att erbjuda :) Dagen har varit lång och det har varit full rulle hela dagen. Tidig morgon och dåligt med sömn den sista tiden. Ikväll MÅSTE jag komma i säng i tid, behöver sova ordentligt. Nu blir det en snabb dusch, sen kallar sängen. Tidig morgon på Hunddagis imorn :) !! Älskar att jobba morgon och förmiddag. :) Sov gott när sängen kallar.

Sabbe & Jusse :)

Kategori:

img_6155 (MMS)

Haft en väldigt trevlig dag med min Jusse. Vi gjorde en riktigt god Kylling sallad & snacka bio. Några förslag på en bra film som visas på bio just nu/nästa vecka?! När vi var klara så tog vi en lång & skön promenad med Tutteman. När vi kom hem gjorde Jusse oss vars en JÄTTE god kopp te, som vart det godaste jag någonsin smakat. Jusse och hennes Afrikanska påhitt ;) Nu blir det lite tv tittande innan sängen kallar. Tidig morgon imorn. Godnatt

En aktiv helg :)

Kategori:

img_0133 (MMS)

När Söndags kvällen närma sig så hitta jag Isa & Lexus alldeles utslagna i soffan. Speciellt Isa som låg & drog timmerstockar, stackarn är inte riktigt van vid mitt & Lexus tempo & motion. Matte & Husse till Isa brukar få hem en halvt döende hund dom helger hon är hos mig & Lexus. ;):) Lexus kröp ner i sängen för en timme sedan, kanske dax för mig att göra detsamma?! Imorgon ska vi upp innan tuppen. Sov gott & hoppas ni haft en väldigt bra helg. Kram från mig & Lexus.

På äventyr i Rövarekulan.

Kategori:

img_4213 (MMS)

Jag och Lexus sitter nerbäddade i soffan med en massa kuddar och filtar. Härligt trötta efter en lång och skön dag. Lexus ligger och snarkar så skönt i mitt knä, min fina fina Tutteman. Jusse, Tias & Tom kom och hämta upp mig, Lexus & Boxer-Isa (som är hos oss i helgen) runt 11 tiden. Vi körde raka vägen till Rövarekulan, ett Naturreservat som ligger utanför Löberöd. Där vi tog en riktigt lång och skön tur med hundarna och bara njöt till tusen. Snart har jag, Jusse & Lexus varit och vandrat i alla Naturreservat i hela Skåne. Fast vi har några sparade för vår och sommar! ;) Innan vi körde hem så tog vi en runda till Sjöbo där vi tog en god kaffe & fika hos Jusses syster Pernilla. Busa lite med hennes hund Brandi och hennes son Theo. Trevligt!! :) Min Lördags kväll blir lugn, det blir fortsatt mys i soffan med världens bästa Lexus, varm choklad och Disney filmer. Lady & Lufsen är på väg in i DVDn. Så vi säger Goo kväll och en fortsatt bra Lördagskväll. :)

Lexus med sin boll :)

Kategori:

img_3017 (MMS)

En härlig vårbild från 2009 :)

Trött!

Kategori:

img_2728 (MMS)

Lexus sitter redo med sin flis & vikt väska. Det blev en härlig morgon promenad. Sängen kallar väldigt tidigt idag, känner mig inte riktigt hundra. Skallebank och alldeles orklös. Är helt slut. Känner mig väldigt, väldigt trött. Ska krypa ner under täcket med Lexus & LaLa. Imorgon vaknar vi pigga & med en MASSA energi. Godnatt!

Saknar min Shantii.

Kategori:

img_4791 (MMS)

Min fin FINA Shantii. Min första STORA kärlek. Man kan aldrig komma över saknaden men med tiden som går lär man sig förhoppningsvis att leva med den !!?

Träna tillsammans :)

Kategori:

img_7266 (MMS)

Agility är kanske inte den gren vi är bäst på ;) Men FAN vad skoj man kan ha tillsammans med sin hund!! Här om dagen kom Siri med ett väldigt BRA förslag. Själv tycker jag att det ska bli riktigt skoj. :) Att vi ska försöka få igång en grupp till våren där vi tillsammans en dag i veckan tränar våra hundar tillsammans. Det kan vara allt från Lydnad, Weight Pull, Spår, Klicker träning & Agility. Allt ska köras med POSITIV Träning! Jag ser fram emot att få träna tillsammans med andra igen, det blir alltid roligare om man är fler. Jag och Lexus tränar ju oftast själv nu förtiden. Sen så är detta en JÄTTE bra möjlighet för dom med valpar, unghundar eller dom som har en aning sociala probl med sin hund. Att ta denna möjligheten att få hjälp att träna sin hund bland andra hundar och människor, många hundar är ok i sin lydnad så länge där inte finns andra hundar eller andra störande moment. Då kan dom även passa på att ta denna vecko träningen till att träna just detta. Jag tycker själv att det ska bli roligast för just aktiveringens skull, att kunna träna min hund och att göra det jag gillar bäst. Och att få göra detta bland vänner och folk som förhoppningsvis känner lika :):) Det är alltid kul att träna Lexus, men att göra det tillsammans med andra gör det självklart extra skoj! Siri, detta är ett KANON förslag. Jag hoppas vi blir ett riktigt stort gäng till våren. Förhoppningsvis får vi även igång dom som ligger på lilla latsidan också. Såå vad tycker ni mina kära Hund Vänner, blir ni inte lite sugna på att ha skoj tillsammans med er hund/hundar bland vänner och bekanta ??! :) Släng gärna iväg en kommentar om ni är/blir intresserade... Till våren, då kör vi !!

Godnatta & Sov gott !!

Kategori:

img_8983 (MMS)

Min Tutteman.

Min sötnöt i sin nya vår outfit :)

Kategori:

img_2167 (MMS)

Min sötnöt i sin nya vår outfit :)

Lite lyx i vardagen ;)

Kategori:

img_3413 (MMS)

Jag & Mandi drog på oss regnkläderna & även hundarna. Vi tog en skön promenad ner mot Jägersro. Amanda behövde köpa ett nytt täcke åt Herr Nestor & hitta ett jätte fint på Hööks. Även jag hitta lite smått & gått åt Lexus. Han fick ett nytt flistäcke till våren & ett nytt halsband. :) Halsbandet vart på rea & det gillas vi ;) !! Sen tog vi även med oss hundarna in på Panduro Hobby & även där hade dom stor rea på alla scrapbook sakerna. Jag passade på att köpa hem ganska många prylar & fick jätte mycket för lite över 100 lappen. Gaalet billigt! :) Det får bli en tur dit snart igen, passa på att köpa hem nu på rean så att man har ordentligt att pyssla med. Regn är såå tråkigt, vad passar då bättre än att sitta hemma med en kopp varm choklad & ha scrapbook mys?! Ikväll kommer Jusse med flyget hem från sitt Afrika, ska bli så skönt att ha henne hemma i Sverige igen. Hon har bara varit borta en månad som tur är & förhoppningsvis dröjer det innan hon dumpar oss för sitt Afrika igen. Nix nu blir det lite småstädning här hemma innan Amanda snurrar över. Trevlig Lördag allihopa! :)

Nöjd över mina köp :)

Kategori:

img_4594 (MMS)

Det blev en del shopping idag. Bl.a. det ni ser på bilden. Hittade även jätte fina kuddar till sofforna i storarummet, men förvirrad som jag ofta är så glömde jag självklart bort dessa när vi väl rörde oss mot kassan. Så himla typiskt. Men annars är jag väldigt nöjd över mina nya saker :) !! Hoppas ni får en riktigt bra helg. Själv sitter man & snörar i hopa sin Fredags Kväll :) !! Trevlig kväll på er.

För mycket semester mys, eller ?!

Kategori:

img_5310 (MMS)

Kan man lata sig och mysa för mycket på semestern?! Ligger nog i riskzonen i så fall. Tur det blir lite ändring på detta imorgon. Jag och min fina syster ska spendera hela eftermiddagen på XxLutz, vi ska shoppa en massa och ha en trevlig dag tillsammans. Mitt presentkort på 3000 Kr ligger och bara väntar på att spenderas. Jag ÄLSKAR att förnya mitt hem med fina saker, viktigt att man trivs i sitt eget hem tycker jag. Men det ska vara saker man verkligen vill ha eller behöver, att lägga pengar på skit eller saker man skulle tröttna på lika fort är bara onödigt och bort slösade pengar. Sitter här och kan inte låta bli att vara lite små deppig över att man faktiskt missar My Dog 2011. Det är ju faktiskt Sveriges största Hundutställning!! Alltid lika njutbart att få se dessa få njutbara praktexemplar av alla dessa hundraser. Sen brukar det såklart bli att vi står fast spikade i golvet när det visas Dogo Argentino, Amstaff & Dobermann. Och har man tur så fick man skåda den där hunden med det där lilla extra som fick en att tappa andan om så bara för en kort kort stund. :) Tyvärr är det ju inte bara detta man missar i årets My Dog, självaste CEASAR MILLAN är i Götet över helgen och håller föreläsning för alla dessa människor som har äran att vara på utställningen i helgen. Hur spännande & intressant är inte detta Vaa?!! Med lite flyt och tur så blir vi ett gäng som tar oss till Danmark i Mars då han har en riktigt stor föreläsning. Det skulle vara såå himla coolt !! Jag får helt enkelt stå ut och vänta in Malmö Internationella Hundutställning som är i Mars för er som undrar. Då får man även passat på att fylla på Lexus garderob som REDAN är proppad med halsband, koppel, täcken & annat. Är det något jag är besatt av så är det min Lexus och allt där till. MEN det vet ni ju redan i alla fall ni som känner mig, och ni andra har säkerligen listat ut det på vägen ;):) ?!! Nu blir det natta promenad med Lexus, sen ska vi slänga oss på soffan och kika på Anastasia. :) Godnatta och sov så gott.

Hundmassage :)

Kategori:

img_0263 (MMS)

Lexus ligger och snarkar i soffan, nöjd & belåten efter sin massage. :) Har man en hund som motioneras och tränas så pass mycket som Lexus så är massage ett utmärkt sätt att ha koll på sin hunds kroppsliga hälsa. Massören (som i vårt fall heter Therese) känner ju över hela kroppen och masserar alla muskler. Jag själv som väldigt aktiv hundmänniska tycker att det är jätte viktigt att ha koll så att min hund mår bra. Massera bort eventuella spänningar och att veta att allt står rätt till med min hund. Det är även väldigt bra att kunna stretcha sin hund efter krävande aktiviteter av olika slag. Lexus blir stretchad nästan varje dag. Det är vanligare att på just "muskel hundar" och självklart väldigt aktiva hundar att "vissa" muskler kan bli en aning korta. Då är det bra att just stretcha. Sen är det självklart väldigt viktigt att den som stretchar verkligen vet hur man ska göra. Annars kan man lätt skada mer än att hjälpa. Är ni sugna på att ge er hund det där lilla extra, som jag själv tycker är en självklarhet. Då kan ni gå in på Therese's hemsida www.tsvmassage.se Passa gärna på att prova på nu. Januari ut har hon ett VÄLDIGT bra pris. Kramar från mig & Lexus.

Nu blir det soffan :)

Kategori:

img_0568 (MMS)

Då var julen utkörd. Det finns inte ett ställe i lägenheten som inte är skinande rent. Tvätten är snart klar och jag känner mig väldigt duktig. :) Nu ska jag slänga mig på soffan, käka en väldigt god sallad med pasta, tonfisk, rödlök, kräftstjärtar & ett ägg. Till detta blir det Animal Planet, Dogs 101 & Världsveterinären. Så nu ska det mysas ordentligt på semestern. :) Kvällen avslutas senare med en långrunda runt Gullvik för mig, Lexus, Mandi & Herr Nestor. Hoppas ni får en trevlig kväll. :)

Början på en bra semester :)

Kategori:

img_1094 (MMS)

Dagen kunde inte ha börjat bättre. :) Jag & djuren klev upp ur sängen vid kvart i 10. Solen lös så härligt ute i trädgården, skönt att vakna och bli sådär extra glad. Kvart över 10 lämna jag och Lexus lägenheten, utan några mål. Vi bara gick & gick. Vi gick nästan hela vägen upp mot svågertorp, där finns underbar natur att vandra i när man går på dom där extra, extra långpromenaderna. Men riktigt dit kom vi aldrig, det gick inte att ta sig fram och jag gissar på att där inte har blivit plogat på hela vintern. Men Lexus njöt i alla fall, han hade det riktigt kul i snödrivorna :) Vi började vår promenad kvart över 10 och var hemma igen kl: 12. Härlig start på dagen !! Har slängt igång lite tvätt i tvättstugan och ska alldeles strax sätta igång att städa ut julen. Passa på nu när man är ledig och har all tid i världen. Hoppas ni får en bra dag idag. Kram från mig & Lexus.

Mini Semester :)

Kategori:

img_8441 (MMS)

Nu blir det semester tills på Måndag :) 12 dagars semester är vad jag har haft på över 1,5 år. Så det är på tiden, jag behöver detta, att få vara ledig & bara ta dagarna som dom kommer. Vila upp mig & bara njuta tillsammans med mina djur, familj & vänner. :) Kanske inte världens bästa start på semestern, men imorgon ska Julen städas ut och den "lilla" tvätthögen ska tvättas. Ganska skönt i alla fall, ska passa på att springa runt i mjukiskläder & raggsockar hela dagen.. och då utan dåligt samvete!! ;) På Torsdag kommer Lexus Massör & på Fredag blir det en runda på XXLutz. Mitt presentkort på 3000 ligger och väntar på mig i sin lilla låda. :) Lexus ligger här i soffan & STOR snarkar, så härligt att se. Han är alldeles slut efter dagens träning & motion. :) Så vi säger trevlig forts kväll & sov gott när sängen kallar.

STARK!!!

Kategori:

img_8731 (MMS)

Nu är sista ciggen blossad & den vart riktigt NJUTBAR. Resterande cigg tog jag & bröt rätt av, känner mig STARK!! Nu blir det frukt & grönt för hela slanten. Imorgon har jag lagt upp en riktigt bra plan för att förhoppningsvis göra min första rökfria dag så bra & lätt som möjligt. Vi hörs imorgon mina vänner, förhoppningsvis går dag 1 bättre än vad jag vågar tro & hoppas på ?! Nu jävlar kör vi på!! Men först en god natts sömn. Nu blir det sängen för mig & djuren, vi ska upp lång innan tuppen börjar sitt gaalande. Natti natti :)

NYÅR i bild :)

Kategori: Allmänt

NYÅR 2010 !!!




















God Fortsättning !!! :)

Nyårs Helgen :)

Kategori:

img_5313 (MMS)

Nyår blev en väldigt trevlig kväll hemma hos oss. Med trevligt sällskap, vin, jätte god middag & efterrätter. Verkligen njutbar! Hitta ett nytt vitt vin, absolut en ny favorit. Nästan farligt gott ;) !! Förhoppningsvis kommer det upp lite trevliga bilder under kvällen imorgon. Vaknade pigg & glad vid halv 10 idag, vi låg faktiskt kvar och bara mös ett bra tag jag & Lexus. 2011 ska ju börja alldeles underbar, och vad är bättre än att vakna med världens finaste tutteman vid sin sida?! Så lätt att bara älska. Taggade med termokläderna på och vikt-väska på Lexus så begav vi oss ut för en riktigt skön och lång morgon promenad, sakta men säkert insåg vi att det inte skulle bli någon 1h runda. Det var glas halt ute, all jäkla tö-snö hade frusit till is under morgonen och det var omöjligt för mig att hålla ett högre tempo än en pensionär. När Lexus halka och landar på sin runda lilla rumpa vart det nog, så vi fick nöja oss med en tur runt vårt område istället. Första dagen på det nya året har varit helt i min smak så här dagen efter Nyår. Slängde på bra musik i öronen och städa upp hela lägenheten, med sång & dans. Ett riktigt bra sätt att få städningen lite roligare & en aning snabbare fixad. Lagom där efter kom min kära syster yster och hennes bästa kompis med filmer och glass. Det passade alldeles utmärkt, då jag inte hade några planer alls för dagen. Film & lite glass kändes precis lagom. :) Jag & Mandi var ute i rastgården och aktiverade hundarna för en stund sedan. Kvällen ska avslutas i soffan, mys med djuren, tv tittande och ett glas vin. Väldigt njutbart ... :) Trevligt nytt år på er allihopa, hoppas ni har en riktigt skön Lördag :) !!