- Kennel EXxiino´s -

Lexus - EXx - Chiino - Keyla - Killian

TRÖTT!

Kategori:

img_3539 (MMS)

Känner mig härligt trött. Sitter uppkrupen i soffan med en STOR kopp the framför Piraterna :) Har även myst lite med Lexus scrapbook. Vi vakna med tuppen idag, Amanda kom och lämna Nestor innan hon gick för att ta bussen till jobb strax innan 7. Drog på mig mina termokläder sen tog jag, Lexus & Nestor en rask promenad på 45 min. Runt 9 tiden kom Therese hem till oss, Lexus MASSÖR. Hon knåda både Lexus & Nestor idag. :) Härligt att se dom njuta, och veta att det gör en så stor nytta för deras hälsa. Dagen på Hunddagiset vart bra, fast en aning låång. Väldigt många hundar som fortf har lov. Ingen stress så långt ögat når i alla fall. När jag kom hem satte jag vikt-väskan på Lexus sen tog vi en riktig skön långrunda. Sen vart det min tur att ta ett träningspass, 45 min på crosstrainer. Oj oj, kände mig riktigt orklös idag och fick verkligen tvinga mig själv att köra klart passet. Jäkla bra jobbat om jag får säga det själv! Nu kallar alldeles strax sängen. Ny badad och skrynklig som ett russin. Ska bli väldigt skönt att krypa ner med Lexus i sängen. God natta allihopa.

Shopping & Måndags mys.

Kategori:

img_3212 (MMS)

Efter en RIKTIGT trevlig dag på stan med shopping & middag så sitter vi nu här uppkrupna i soffan, jag & Lexus. Det blir Robin Hood på Disney Channel & lite vinter pyssel i Lexus scrapbook. Mysigt värre!! :)

Juldagen.

Kategori: Allmänt



Oj vad vi har gjort absolut inget alls idag.
Vi tänkte först som alla andra i hela Sverige .. fest & utgång eftersom det är den 25.
Dagen efter Julafton såå måste man ut på lite röj.
Men jag kände för att skita i dessa rutiner, så vi stanna hemma och det känns riktigt bra!
Är alldeles orklös, och känner absolut inte för smink och annat tramseri. Så ikväll blir det bara myskläder och raggsockar för hela slanten.
Har varit underbart väder idag. Så jag har varit ute på 2 lång promenader med min Lexus. Det är så skönt att bara gå och gå. Jag & min Lexus, härligt!
Imorgon blir det stan, vi ska ta en fika och sen blir det bio ... Narnia !! Njutbart och enligt mig så är detta den bästa av alla Narnia böckerna. Så förhoppningsvis blir jag nöjd över filmen.
Nu ska vi gräva lite i kylen, gotta oss med lite mat som blev över från igår sen blir det Movie Night hos familjen Freeman.

Julafton till ära.

Kategori: Allmänt

JULAFTON !!
Myys hos min kära la familia ...



Lexus vart först ut med att få sin julklapp, ett riktigt köttigt & mumsigt ben.



Sen duka vi fram del 1 av Julabordet :)


Efteråt vila vi våra tjocka magar & mös till Kalle Anka såklart !!

Jag & världens bästa Mormor <3






Sen blev det självklart en massa mys med min Tutteman :)


Sen blev det del 2 av Julabordet, mums ;)



Det vart inte bara Lexus som fick jultallrik deluxe.
Jag tog en sväng hem till mig själv & gav LaLa & Bronx lite extra gotte också såklart!

Lille Bronxi fick blixten i ögat, stackarn.
Han blev lite sur eftersom han var tvungen att skutta hem i sin bur.


Efter all jävla Julamat så vart vi tvungna att ta oss en tur med Lexus. :)




Stackars Lexus blev alldeles sönder kysst.
Världens bästa, min Lexus. Eller som Moa säger - Gexus ;)


Just nu orkar vi inget annat än att bara ligga och mysa under en filt i soffan.
Julafton börjar ta sig mot sitt slut & jag är mer än nöjd över min dag.
Vi har verkligen haft en riktigt, riktigt härlig Julafton.
Snart är det tid för mig & Lexus att bege oss hem med våra julklappar. Och avsluta vårt Julamys i vår egen soffa.

God Jul & Gott Nytt År !!


Min Lexus Gexus ;)

Kategori:

img_3140 (MMS)

Vi säger alldeles strax Godnatta. Men titta vem jag hittade alldeles socker söt i vår säng :) Men först MÅSTE jag bara dra & klämma lite i världens goaste kinder. Bedåårande!

Lille Julafton!

Kategori:

img_3728 (MMS)

Oj vad jag & Tutteman bara myser här hemma. Myser i soffan och tittar på tv. Lille Julafton & julen är här på riktigt. :) Jag kan ju inte säga att vi hade speciellt mycket att göra på Hunddagiset idag. Vi hade bara 14 hundar och innan lunch hade nästan halva gruppen hundar gått hem. Lite lugnare tempo idag kan man ju säga, en vanlig dag har vi 65-80 hundar. När jag kom hem från jobb så stack jag & Lexus ut i snön och röjde lite. Han fick skutta efter snöbollar i den meter höga snön fram till att jag inte kunde känna mina fingrar genom mina termovantar längre. iiisbitar! När vi kom hem fick djuren mat, jag passade även på att slänga i mig några räkor & lite tonfisk. Sen vart det dax för Lexus att få sitt Julabad, klo- klipp & sina gaddar borstade. Man kan dock vara lite extra fin på Julafton :) Egentligen får han sina klor trimmade & tänderna borstade på Fredagar, men det är Julafton imorgon & då vill vi inte göra sådant trams. ;) Snart blir det lite varm choklad & en Lusse katt till något mysigt på tvn. Upp tidigt imorgon & Julemysa framför Disney innan det är dax för oss att bege oss hem till familjen för en riktigt, riktigt mysig Julafton!! God Jul mina vänner!! Kramar från mig & Lexus.

Snart JulAfton !! :)

Kategori:

img_3895 (MMS)

Dom sista veckorna har verkligen bara spurtat fram. Vart tog dagarna vägen egentligen?! Helt plötsligt sitter jag här & imorgon är det redan Lille Julafton. Inte klokt! Tråkigt nog känns det inte som jag har hunnit julemysa tillräckligt. Plötsligt vart det bara Jul !! :( Och jag som älskar allt med Julen. Ikväll har jag & Lexus haft kvällsmys hemma hos Mandi & Nestor, vi höll dom sällskap medan Amanda fixa & dona inför deras tågresa tidigt imorgon. Får hålla alla tummar & tår att tåget inte klyddar allt för mycket, för julen ska man fira tillsammans med sin familj. Annars får Mandi & Nestor köra på plan B, att fira Julafton hos familjen Freeman & käka min kära Mors underbart goda rööövben ;) bl.a. !! Kvällen till ära avslutades med en skön kvällsrunda tillsammans innan jag & Lexi gick hem till oss. Börjar bli en liten bit trött nu & förhoppningsvis slipper jag drömma om en gaalen Mops inatt igen ;) För detta tog alldeles för mycket på mina krafter. Att jaga en hungrig Mops är dock ingen barnalek

Världens mysigaste Lexus ligger ner bäddad...

Kategori:

img_2372 (MMS)

Världens mysigaste Lexus ligger ner bäddad i soffan med mig, med sin söta kära lilla kysse mun på mattes arm. Jag har LÄNGE funderat på en sak och jag hade på fullaste ALLVAR svarat ett JA!! Om jag hade fått ett val där jag fick bestämma att antingen får jag leva mitt liv med barn & familj i framtiden & detta är en sak jag verkligen vill såklart. Men om jag fick välja på detta eller att få leva med Shantii & Lexus vid min sida i alla mina dagar för resten av mitt liv. Då hade jag utan att TVEKA ett ögonblick valt att få leva livet ut med Shantii & Lexus. Med dom två vid din sida så får du tusen gånger mer, än vad någon eller något någonsin hade kunnat erbjuda!! För mig var Shantii & är Lexus det absolut viktigaste i världen. Min besatthet i livet är min hund. Jag andas & Lever min Lexus. Han är min styrka, min trygghet, min vardag, min terapi, mitt stora intresse i livet, den stora kärleken. För mig har Lexus allt & lite till. Att jag fick äran att få två så otroligt speciella hundar som Shantii & Lexus är jag så otroligt ärad över. Men sen har jag också väntat länge på dom, det gick inte över en natt att hitta den rätta hunden. När du väl hittat honom eller henne så är det upp till en själv att forma hunden till den du kommer att älska högst på denna jord !! Nu ska jag klämma, dra & kyssa lite på min Lexus. Han får skylla sig själv att han ligger här alldeles bedårande söt ;) God natt mina vänner, hoppas ni haft en bra Tisdag. Snart är det Jul & glöm inte bort allt jul mys om dagarna. Kram från mig & Lexus.

Ny vecka & Nya tag.

Kategori:

img_9810 (MMS)

Min Måndag har varit bra. Började dagen med att åka och storhandla med hela Familjen Freeman. Det behövdes verkligen, min kyl stod som ett eko. Passade även på att köra förbi djursjukhuset, köpte det vanliga till Lexus och LaLa, Pro Plan och några tuggeben. :) När jag kom hem blev det mysiga villa-rundan med Lexus innan det var tid för mig att åka till jobb. Dagen på jobb vart också bra, riktigt härligt väder att vara ute med hundarna. Det gäller bara att dra på sig termokläderna och myssen på huvudet! :) Efter jobb hade jag & Lexus en dejt med Mandi & Nestor, vi gick en härlig långrunda och bara njöt med hundarna. Sen vi kom innanför dörren så har jag små städat, diskat och LaLa & Bronx har busat runt i lägenheten som vanligt. Nu tänkte jag ta och träna Lexus, vi har ett nytt partytrick på gång ;):) !! Haha, snart kan Lexus jobba på cirkus. Trevlig kväll på er / Sabina & Lexus.

Svårt att sova!

Kategori:

img_8209 (MMS)

Legat länge i sängen & bara skruvat runt, kroppen min är trött men min hjärna vägrar att stänga av. Den är på högvarv & bara maler & maler, grubblerigrubblera. 1000 olika saker, tramserier egentligen. Men vissa saker är svåra att bara glömma, gömma är jag väldigt bra på. MEN som sag, det man bara gömmer kommer krypande sakta men säkert tillbaka till en. Vissa perioder mer vissa mindre. Julen gör en alltid en aning svagare, man blir mer känslosam. Dagtid är bäst, då ser jag till att oftast ha full rulle hela dagen, jobb, mina vänner och mina underbara rutiner med min Lexus såklart, dom är så guldvärda!! Lexus, LaLa & Bronx ... Mitt lilla mini Zoo här hemma är min fristad. Det är en riktig " Shantii " under mitt tak. För er som inte vet namnets betydelse så vart det namnet jag gav min första RIKTIGA kärlek. Shantii hette hon & det betyder Fred & Haarmoni. Shantii var den vackraste Dogo Argentino flicka ni någonsin hade skådat, hon levde sitt namn till 1000 !! Så nu sitter jag här & har dragit mitt varma täcke runt mig och Lexus i soffan. Nu ska jag njuta lite av min Latte Macchiato och försöka bli lugn med mina tända blockljus sen ska jag krypa ner bakom Lexus och sno lite av hans underbara kemi. Förhoppningsvis tar natten över oss fort. Godnatta !!

Kära helg!!

Kategori:

img_8478 (MMS)

Ibland är det verkligen extra skönt med helg. Helgen har varit kanon, ibland är det bara så skönt att bara ta helgen som den kommer utan en massa planer och måsten, att bara njuta och vila upp sig! Vi har haft Boxer Isa här i helgen och Lexus blir alltid lika glad när hon travar in i lägenheten tidig morgon. Då vet han att dagen har en massa lek & skoj att erbjuda. :) Helgen har bjudet på en massa skoj ute i snö-yran men även en massa mys i lägenheten. Nu börjar vi känna av julen på riktigt, extra mycket mys på schemat. Vi hade en riktigt skön eftermiddag idag, efter jag varit ute och motionerat Lexus & Isa så kröp vi tre upp i soffan. Med Lexus på högersidan & Isa-Fisa på den andra och några mysiga filtar så la vi oss och kika på en jul-film som gick på tv. Fick även ett ryck, så nu är hela lägenheten skinande ren :) Sköönt! Går dagen var lugn & fin den med, kvällen avnjöts med Movie Night här hemma med kära vänner. Trevligt vart det. Nu ska ja gå och se vad söndags kvällen har att erbjuda. God kväll allihopa!!

Det är kvällar & nätter som denna som jag ...

Kategori:

img_0064 (MMS)

Det är kvällar & nätter som denna som jag gör allt för att slippa. När min mörkerrädsla tar över all kontroll av mig själv !! En painkiller för min sjuka fot & en för spökena som kommer natte tid. Nu ska jag kryp ner bakom Lexus i sängen. Snusa han i nacken, lyssna efter hans trygga lugnande andetag & sen får den krypande tröttheten ta över, sakta men säkert

Glömde ju lägga upp bilden :) Min fina pra...

Kategori:

img_7359 (MMS)

Glömde ju lägga upp bilden :) Min fina pralin <3

Så här trött är Hjärtat mitt efter en hel ...

Kategori:

Så här trött är Hjärtat mitt efter en hel dag med Isa. Ser verkligen skönt ut!! :) Ojoj alldeles klämme & kysse go. Måste gå bort & nypa honom lite ;)

Underbara Lördag. Känns absolut fantastisk...

Kategori:

img_4480 (MMS)

Underbara Lördag. Känns absolut fantastiskt att kunna gå om kring med alldeles för stora mjukis kläder, världens fulaste raggsockar, glasögon i stället för linser och håret mitt ser ut som på teskedsgumman, det känns riktigt bra för den delens skull :) Släppa allt och bara vara, ta dagen som den kommer. Måste ta det jäkligt lugnt i alla fall, fått en överansträngning i vänster fot och det gör så jäkla förbannat ont. Så idag får Lexus & Isa roa sig själv i rastgården & i trädgården, men det klarar dom så fint på egenhand !! :) Egentligen är det nog bara jag själv som mår dåligt av att inte komma i väg på en lång motionsrunda. Jobbigt att bryta rutiner. :( Men som sagt idag blir det bara lugnt & fint för hela slanten. Jag vill känna mig utvilad till max när helgen är över. Nu blir det strax ett bubbelbad, så alldeles strax börjar mitt Lördags mys!! :) Trevlig eftermiddag.

Blir så glad av snön. Jag HOPPAS verkligen...

Kategori:

img_1855 (MMS)

Blir så glad av snön. Jag HOPPAS verkligen att snön ligger kvar över jul & nyår. För jag och Lexus vill verkligen ha en riktigt mysig och vit jul. Det känns liksom inte som en riktig jul utan snö på julafton!! För en stund sedan vart jag och Tutteman ute å plumsa vår långrunda i snön, gick med musik i öronen och sjöng för min fina Lexus. Riktigt härligt! Innan dess kom Mandi & Nestor förbi, vi drack varm choklad och mös lite. Amanda fick även sina födelsedags presenter, som hon till min glädje blev VÄLDIGT glad och nöjd över! :) Imorgon är det fredag, och det är så välkommet med helg. Min kropp & själ behöver verkligen vila upp sig på alla sätt och vis. Känner mig riktigt TRÖTT i både kropp & huvud. Behöver en helg där man tar dagen som den kommer, utan några planer eller några måsten. Att kunna vakna på morgonen och bestämma sig då för hur man vill att dagen ska se ut! Åh så skönt det ska bli !! Nu blir det en kopp the och lite avkoppling framför Disney innan sängen kallar. Godnatta!

Vi har kvälls mys hos familjen Freeman. En...

Kategori:

img_5555 (MMS)

Vi har kvälls mys hos familjen Freeman. En god kopp the, Lussebulle med sylt & lite mys i soffan med LaLa framför tvn. Lexus ligger på sin filt & tuggar på ett nytt ben, en liten gottegris :) !! Min kväll har varit bra & det känns som om jag har haft tid att andas ut. Efter jobb blev jag & Lexus bjudna på en jätte god middag hemma hos mina föräldrar. Trevligt med lite prat & mys hos kära familjen !! För en liten stund sedan vart jag & Lexus ute & bara gick & gick i 45 min. Älskar dessa stunder med      honom, att bara få varva ner & bara gå & gå. Nästan som om man vart helt ensamma i hela världen, bara jag & min Lexus !! Nu ska jag fortsätta mumsa på min Lussebulle. Natti natti :)

Världens bästa dagis hund, min stora kärle...

Kategori:

img_4976 (MMS)

Världens bästa dagis hund, min stora kärlek på jobb!! :) Min lilla Nizze, han förgyllar verkligen dom kall vinterdagarna på jobb med sitt underbara sätt & personlighet, sen att han även är alldeles bedårande söt gör ju inte saken värre precis!! Med andra ord, han är min Lexus fast några storlekar mindre ;):) Nu är snart vår lunch slut, det är med tunga steg jag måste lämna lilla Nisse som gör allt för min uppmärksamhet, han är wonder!!

Vad jag har längtat efter denna stund. Hel...

Kategori:

img_2226 (MMS)

Vad jag har längtat efter denna stund. Hela dagen har jag önskat mig hit, till mitt underbara & fantastiskt mysiga stora rum. När dagen på jobb var över & jag kommit hem så gick jag & Lexus på en riktigt skön kvälls runda, älskar våra långturer på kvällen. Man varvar ner & bara myser med världens bästa Lexus. Ikväll har jag tagit tu med all min rentvätt som skulle fint in på sina platser. Måste dock börja förstå att jag måste dra ner på mitt shoppande, för kläderna får fän inte plats längre. Sen tog jag ett riktigt skönt bubbelbad & passa på att läsa lite i den nya hund boken jag har hemma. :) Men som sagt nu ska jag, Lexus & LaLa slänga oss på sofflocket dricka en god kopp te & kika på Disney. Godkväll allihopa!!

Snart redo för kvällen känner jag.  Först ...

Kategori:

img_2138 (MMS)

Snart redo för kvällen känner jag.  Först Julbord med jobb, sen ett ombyte där hemma innan jag beger mig till Mandi där vi firar hennes födelsedag. :) Sen blir det utgång, kärlek & DANS hela natten på Kärleksklubben! Kanske ses vi där någon  stans i dimman?!! :) Trevlig kväll!

Tutteman får massage :)

Kategori: Allmänt


 
Vissa har det minsann bra, Lexus har fått sin massage idag. :)
Det är inte alla som har en personlig massör som kommer regelbundet och knådar på en.
Du ska ha ett STORT Tack Therese för att du tar dig tid för min Lexus.
För det är han minsann guldvärt.



Lexus njuter när Therese masserar, underbart!! :)

Jag och Lexus kom precis hem, vi har varit...

Kategori:

img_3127 (MMS)

Jag och Lexus kom precis hem, vi har varit ute på en skön långrunda. Men det gäller att sätta tassarna rätt, det är livsfarligt halt ute ikväll!  Innan dess såg jag till att få det stor städat, speciellt köket behövde en tur med dammsugaren, Bronx ser ju till att spåna ner hela köket så fint när han skutt, skuttar in och ut ur sin bur hela dagarna. :) Men när man är klar med städet känns det så trevligt!  Ikväll ska jag och djuren bara mysa framför CSI på tvn. En god Lussebulle & varmchoklad ska det minsann också bli. :) Sen tror jag sängen kallar tidigt ikväll, känner mig ganska slut. Trevlig kväll på er!

Världens bästa Lexus.  Du är det jag älska...

Kategori:

img_8278 (MMS)

Världens bästa Lexus.  Du är det jag älskar störst på denna jord!!!

Lexus & Isa busar i trädgården !! :) Att d...

Kategori:

img_9482 (MMS)

Lexus & Isa busar i trädgården !! :) Att dom orkar, för en halv timme sedan landa vi hemma efter 1,5 h långrunda i snö-yran!! :) Men Lexus älskar när vi passar Isa-Fisa. Snart kommer min kära mor på en liten fika, sen börjar det bli tid för mig att förbereda mig & planera kvällens outfit & lite annat. Ikväll bjuder min kära Mandi mig på utgång. :) :)

I Snö-Yran !! :)

Kategori: Allmänt


Snö-Yra!
Jag & Lexus har varit ute och lekt i snön, vi har haft jätte mysigt här på vår morgonrunda och vårt morgon mys.
Lexus har busat och skutt, skuttat i snön.
Och han tyckte det var underbart med mattes snabblösning, han fick två påsar med strumpor över på sina framtassar.
Jäkla Malmö, förstår inte varför dom måste tok salta på marken. Det finns flera andra BRA sätt att bli av med snön på gångbanorna.
Lexus vart i alla fall strålande glad över att slippa ha ont i sina tassar idag. Han vart alldeles extra lyrisk över all snö !! :)

Lite bilder från vårt morgon mys bjuds ni på här:





Snart blir det jobb, tid för alla vovvar på jobb att få min omtanke !!  :)
Lexus ska vara hos sin mormor och morfar idag, julmysa lite medan matte är på jobb.

Ikväll kommer kära Cindy och gör mig fin i håret, det är tid för lite påfyllning av mina blonda slingor + att vi ska lägga lite mellan bruna slingor på det. Måste låta håret vila. Sen blir det även lite klipp i lockarna mina. OCH om jag vågar blir det även lite snagg på höger sida :):) !!

Nu blir det en kopp kaffe, sen blir det jobb till 18.
Ha en bra dag.
Kram / Sabina & Lexus.

Mys med min Lexus.

Kategori: Allmänt



Oj vad mysigt jag & Lexus har haft det på vår härliga morgon långrunda.
Älskar vår mys stund på morgonen, Lexus trippar fram medan jag går & sjunger en truddelutt för honom. ;)
När vi kom hem tog jag mig en kopp kaffe medan han busa i snön i trädgården. LaLa satt på trappan och kunde inte bestämma sig för om hon skulle vara med eller inte.
Alldeles strax ska jag bege mig till jobb.
När jag kommer hem ikväll ska jag & Lexus träffa Mandi & Nestor, då blir det en av våra 1h rundor och bus i snön. Sen blir det goda Lusse bullar och varm choklad uppe hos Mandi. Mysigt!!
Hoppas ni får en riktigt skön Onsdag ute i snö-yran.
Det gäller bara att ta på sig rätt kläder!! :)



Lexus hade riktigt kul ute i sin trädgård idag,
min fin fina Lexus <3 .