- Kennel EXxiino´s -

Lexus - EXx - Chiino - Keyla - Killian

YRVÄDER i trädgården :)

Kategori:

img_7771 (MMS)

Lexus, EXx och Puma. Bus på HÖG nivå :) Än så länge har vi en riktigt härlig Fredag. Och trevligare ska den bli! :) Härligt att solen skiner lite till å från idag, det piggar upp även om kära sola snålar lite med sina strålar. Lite är bättre än inget alls! Helgen till ära spenderar vi tillsammans med mitt fd-dagisbarn Puma. Hon är här hos mig och mina grabbar tills på Söndag. Det har blivit mycket promenader och mycket bus för dom tre Yrvädren :) Häärligt! Ikväll håller jag middags bjudning, här blir det Fredagsmys med Milla och hennes två barn Moa & Jon. Ska bli jätte skoj! Världens härligaste UNGE, Sabbes lilla Moa Toa ;) <3 Kvällen ser jag verkligen fram emot. Nu ska jag klä på hundarna för en promenad innan jag måste börja förbereda med middagen. Trevlig kväll å helg mina vänner!

Höstmyser ...

Kategori:

img_8846 (MMS)

Black Beauty Höstmyser ute i trädgården :)

Fixat å donat.

Kategori:

img_0058 (MMS)

Jäklar vad man kan om man vill ;) .... Städat och tvättat har jag gjort, tränat EXx, fixat bland ALLA mina kläder, trimmat Kinesens öron, vattnat blommorna och där innan har jag även hunnit med jobb och två lång promenader/powerwalks med Lexus och EXx. Det är verkligen med gott samvete som jag nu kryper ner i soffan tillsammans med mitt Mini Zoo, en kopp varm choklad och en massa käärlek! Trevlig kväll mina vänner! :)

Vårt ställe ... !

Kategori: Allmänt


Mina älsklingar och jag var ute i över 2 timmar idag.
Vi var bl.a på vårt "egna" ställe ....!
Och där är det helt fantastiskt att vara, helt ensamma i hela världen.
Underbar natur och framför allt ... bara jag, Lexus & EXx.

På Äventyr ....


























Säärlek ;)

Kategori: Allmänt


KÄRLEEEK <3
Kyss på Lillebror.


Helgen är äntligen här :)

Kategori:

img_5595 (MMS)

Idag sov jag till kl: 10 och jag behövde verkligen en sovmorgon. En morgon utan några planer eller några måsten. Att bara kunna va liksom! Tog mina underbarlingar Lexus & EXx på en skön lång promenad och var ute i 1,5 h. Gick och sjöng lite för vovvarna varvat med att snacka lite med mig själv. Man får så jävla bra svar då ;) ... ! Sen träffa vi på en äldre man med en Vinthunds blandis som hette Ville som var 7 år gammal och super trevlig. Vi stod och prata en stund medan hundarna fick springa lösa och leka lite. Både Lexus & EXx fick ta i för kung och fosterland för att hinna med i Villes galopp. Han bara sväva fram, medan min bulldozer och Lillfis kämpa tappert. Nu ligger mina killar i sängen, trötta och belåtna. Idag kommer mitt moraliska stöd, min utställnings guru. Med andra ord, Carro kommer hem här ;) Vi ska ha en skön dag tillsammans, käka middag, köra en kort träning med EXx ute i trädgården, trimma Kinesen inför morgon dagens utställning i Sofiero. Ja och lite annat smått & gott :):) Trevlig Lördag allesammans :)

Utan tvekan, VÄRLDENS BÄSTA team. <3

Kategori:

img_4134 (MMS)

Utan tvekan, VÄRLDENS BÄSTA team. <3

Lill-Lördag :)

Kategori:

img_9935 (MMS)

Efter en halv-kass dag så passa det utmärkt att Siri kom på besök med sin Shiroo. Man blir alltid glad i deras sällskap! :) Vi tog vovvarna på en skön lång promenad med en massa snick-snack såklart! Efteråt tog vi oss ett stopp i rasthagen där vovvarna fick springa och leka lite tillsammans innan vi plocka fram våra Utställningskoppel och det blev dax för lite allvar. Dom var duktiga, kändes bra när vi avsluta det hela. Lexus fd skit-grisen, har nu fått sig ett ordentligt bad och en tur med fönen. Alla djuren har fått klorna klippta och vovvarna har även fått sina gaddar borstade. Så nu blir det snart soffan och varm choklad för mig och The Mentalist på tvn. Vovvarna ska få vars ett mumsigt ben. Sen säger vi god natt, upp innan tuppa imorgon. Trevlig kväll allesamman :)

Tisdags trevligt ...

Kategori:

img_0224 (MMS)

Älskar dessa veckor då jag jobbar tidig morgon, då har man hela dagen för sig sen att hitta på precis vad man vill! Idag har jag bara tagit dagen som den kommit, inga speciella planer utan bara gjort exakt vad jag känt för stunden. Efter jobb tog jag som vanligt hundarna på en promenad (självklart efter en massa GOA kyssar) först en skön runda runt gullvik och sen ett avslut i rasthagen. Lexus fick jogga av sig rejält med bollen, bl.a. så gjorde han två stycken kullerbyttor. Hjärtat mitt landa lite i halsgropen där en stund, tills Lexus rulla över och mer eller mindre landa på benen igen helt obekymrad över vad som precis hänt. Min tokstolle till hund! EXx där emot är inte ett dugg intresserad av att springa och apportera bollar, inte ens intresserad av att jaga en boll. Men han aktiverar sig själv i alla fall, han blir lyrisk och busig av att Lexus springer och då passar han på att visa upp sina berömda Kines-Race. Då flänger han runt lite överallt, så som bara en Chinese Crested kan. Och ser bara vääldigt gaalen ut! Full av skratt blir man i alla fall. När vi då sen kom hem så sken solen så skönt så hundarna fick ligga ute i trädgården och tugga på vars ett ben medan jag pyssla lite i trädgården. Hann även med att träna lite utställningsträning med EXx. Behöver träna in ett bättre "stå" ett "stå" där han kan ställa sig lite mer av sig själv i långt koppel utan att jag behöver på att pilla en massa. Man har ju gärna en tendens till att pilla lite föör mycket ibland. Men det är inte alltid så lätt att få en Naken Hund att stå "stabilt" på bakbenen om det är kyligt och kallt ute. Och inte tusan heller kan man komma in i utställningsringen med en overall på hunden haha. All träning ger färdighet och EXx har precis gett sig in i Dog-Show världen. Vi ska säkerligen få rätt även på detta! Svårt att förstå att han bara för ett tag sedan blev livrädd bara av att få på sig ett Utställningskoppel, men som sagt ALL träning ger sin rätt till slut! :) Tålamod är grunden för allt. Kvällen har vi spenderat på soffan, varm choklad och en MASSA mys i mitt lilla Mini Zoo <3 Vi säger alldeles strax natti natt, klockan står på ringning kvart över fyra. Upp innan tuppen imorn. Kram från mig, Lexus & EXx.

Mina underbarlingar <3

Kategori:

img_8436 (MMS)

Mina underbarlingar <3

Inoff - Hässleholm!

Kategori: Allmänt


Inoffare i Hässleholm.
Trevlig dag, trevligt sällskap & vääldigt trevliga hundar :)

EXx's andra Utställning och han skötte sig galant!
Mattes Lillfis <3

UTLÅTANDE:

Kraftfull hane. ngt lågställd i typ.
Bra huvud med vackra ögon, korrekt bett, bra hals.
ngt lång i länden, normala vinklar fram & bak.
Välkroppad! Rör sig med stil.

EXx fick ett HP & BIM med sig hem.
















HP & BiM idag :)

Kategori:

img_1986 (MMS)

HP & BiM i Hässleholm idag :) Duktiga Lillebror <3