- Kennel EXxiino´s -

Lexus - EXx - Chiino - Keyla - Killian

EXx's debut :)

Kategori: Allmänt


Utställning i Burlöv ...
EXx
har gjort sin första DEBUT i ringen !!!

UTLÅTANDE:

12 Månader. Tilltalande huvud och uttryck.
Härliga ögon, Bra avsatta öron. Bra överlinje.
Eleganta rörelser! Korrekt bett. Trevligt temperament. Välvisad!

2:a Bästa Hane.


















Jag är mer än nöjd, EXx vart så himla duktig.
Han gav mer än vad jag förväntat på sin allra första utställning.
Jag var så nervös att mina ben skaka, men fortfarande så skötte sig EXx fantastiskt!
Domaren tog oss åt sidan efteråt och gav tips på vad vi behöver få in på rutin för att prestera ännu bättre.
Han sa även att EXx är en hund som han tror det kommer gå väldigt, väldigt bra för i framtiden!
Matte är sååå stolt!
 



Tur man har fantastiska vänner som hjälpte nervösa mig att inte få allt för mycket paniik! ;)

Hund promenaden i Malmö :):) <3

Kategori:

img_6535 (MMS)

Hund promenaden i Malmö :):) <3

Super Lördag :)

Kategori:

img_0946 (MMS)

What a LOVELY DAY :):) Spenderat en underbart härlig Lördag tillsammans med Amanda. Kvällen avsluta vi här hemma med en mini Kräftskiva & gott vin. Ibland är det skönt att bara stanna hemma, även på en Lördag ;) ... !!! Goonatt ...

Utställningsträning :)

Kategori:

img_3477 (MMS)

Kvällen har jag och Siri spenderat i Helsingborg. Vi var på Utställningsträning med EXx och Shiroo. Vi båda två tyckte att det gav oss jätte mycket och hundarna skötte sig jätte bra, två väldigt duktiga nybörjare! Det kändes bra att få lite tips, samt att få träna tillsammans med andra hundar i "ring" och att få träna för "domare" på bordet. Vi tyckte att hundarna skötte sig VÄLDIGT bra. Nu är det rutin som ska tränas in och detta kan ju bara göras med träning, träning och träning. Att få till tålamodet, att få EXx att orka stå "snyggt" en längre stund och att få honom att springa på ett flashigt sätt utan att han störs av att ha kopplet "uppe i nacken" ... jag kan ju berättat att jag fått lägga ner jätte mycke tid på just detta. För bara en vecka sedan fick han paniik när jag satte utställningskopplet på sin "rätta plats" detta är något jag verkligen har jobbat på och haft tålamod med. Jag blev såå possitivt överraskad ikväll att han så lite störde sig på detta, matte är stoolt ;):) !!! Debuten i Burlöv närmar sig med stormsteg och jag är så nervös att jag nästan skiter i brallan. Jag tror att jag måste träna på min nervositet lite, lättare sagt än gjort tror jag??! Men jag måste försöka sluta att tänka så mycket, bara njuta och ha skoj tillsammans med min Nakenfis. Även i "ringen" ;) God natt gott folk och sov gott :) Kramar / Sabina, Lexus & EXx.

Lillebror <3

Kategori:

img_3938 (MMS)

Stackars Lillebror :( Han tycker inte alls om att få ha tratten på sig. Han blir alldeles deppig. Tur att man får ligga på mammas mage, där känns det tryggt och skönt. EXx har fått en allergisk reaktion av "något" antagligen något han har galopperat runt i bland någon av häst-hagarna. Det ser ju mycket värre ut än vad det egentligen är. Han har varit där och slickat och gjort det värre när jag varit på jobb. Där av TRATTEN ...!! Känns lite extra tråkigt bara, känns ganska TYPISKT att detta skulle hända just NU när vi har flera utställningar på gång :(:( Ser ju för jäkligt ut !!! Men vad ska man göra, det är bara till att hoppas på det bästa. Att det ser betydligt bättre ut till vår Debut i Burlöv. Det absolut viktigaste är i alla fall att min lilla Nakenfis är pigg och glad, att han mår bra <3 Nu blir det kyss kalas för mitt lilla Mini Zoo, alla djuren måste ju få lite säärlek innan natten kallar :);) ... God natt och sov gott mina vänner.

Natti natti natt ...

Kategori:

img_3947 (MMS)

Godnatta mina vänner. Här ligger världens sötaste lilla Kines pöjk i mattes säng och bara väntar på att jag ska komma och kyssa ihjäääl honom ;) <3 Såå, vi säger godnatta och sov gott med er. Kramar från oss :)

Höst Städning :)

Kategori:

img_9138 (MMS)

Lexus är mer än nöjd med dom nya mattorna och det är även jag :) !! Snygga eller hur ??! Efter alla "jag SKA bara" så ligger jag nu här i soffan med EXx, min lilla Nakenfis på magen medan Lexus tuggar på ett gammalt ben som han hitta i sin leksakskorg. Idag vart första dagen för mig på jobb efter 1 veckas semester, det kändes skönt att vara tillbaka på Hunddagis Jägersro. Härligt att det var så pass många hundar tillbaka efter semestern, skönt att ha att göra igen! Efter jobb så hade jag och vovvarna en date med Amanda och Herr Nestor. Vi tog oss en härlig lång promenad tillsammans. Såå skönt! Sen så kan jag berätta att jag har legat i som en idiot här hemma. Jag har städat, verkligen stooorstädat. Höst städning stod på schemat. Dom nya mattorna jag köpt till stora rummet kom idag och då kändes det inte mer än rätt att ta tag i hela lägenheten och då verkligen riktigt rejält. Stor myser just nu i min väldigt, vääldigt rena lägenhet :) trött men såå nöjd! Nu tänkte jag fixa mig en kopp varm choklad, behöver varva ner en stund innan det är tid för hundarnas nattis runda. Sov gott kära ni.

Rastlöös !!!

Kategori:

img_2557 (MMS)

Ligger här ner bäddad i min stora säng tillsammans med en alldeles STOR snarkande Lexus i nacken, en svettig Nakenhund i armhålan och en kattafan som ligger och sparkar på mina fötter, irriterad över att jag stör hennes skönhetssömn. Allt är precis som det brukar vara, med andra ord alldeles underbart. MEN ... ikväll känner jag mig rastlös och hyperaktiv samtidigt som jag gäspar typ 1 gr i minuten och egentligen är ganska trött. Regnet som i vanliga fall är ganska rogivande och lite av ett sömnpiller gör mig ikväll bara riktigt irriterad!! Ååh, FÖRTUSAN låt denna natten gå kvickt!

Söndags trevligheter :)

Kategori:

img_0755 (MMS)

Idag har vi haft söndags mys hemma hos familjen Freeman. Vi har firat pappa på hans födelsedag med en väldigt god middag och i väldigt trevligt sällskap. Mamma och min kära syster Nessi följde med mig och hundarna ut på promenad för en stund sedan. Lexus fick springa av sig lite extra med bollen medan jag hade lite utställningsträning med EXx. Man måste ju passa på att ta dom extra tillfällen man får, träning ger färdighet så är det ju! :) Och nu är det inte långt kvar till utställnings debuten i Burlöv. Aahh, såå otroligt nervööst !!! JUST Nu, ligger jag och vovvarna ner bäddade på sofflocket under en varm pläd och har det så himla mysigt. BAMBI visas på Disney Channel, en underbar film! :) Och ett riktigt bra avslut på min semester vecka. Forts trevlig kväll på er. Kram/ Sabina, Lexus & EXx.

Kvällen är nu här.

Kategori:

img_4114 (MMS)

Allt är nu precis som det SKA va. Jag, Lexus, EXx, LaLa & Bronx. Här blir det varm choklad och kvälls mys framför en bra film. Behagligt och njutbart! :) Imorgon packar vi väskan och tar en tur till Skurup och Jusse. Lång promenad runt Svaneholms slott med vovvarna, god middag och en massa snicksnack. En riktigt skön Fredag med andra ord! Trevlig kväll!

Nya prylar ;)

Kategori:

img_3140 (MMS)

Grabbarna Grus har fått lite nya prylar. Ett ur läckert halsband åt Lexus och ännu en tuff dö-skalle overall åt EXx. Matte bara ÄLSKAR Tradera :);) !!!

Här firar vi Grabbarna Bus :)

Kategori: Allmänt


Födelsedags Pojkarna :)

Ojoj, vad gott det var med en alldeles egen tårta.





Presenterna.

Självklart blev det en del presenter till Grabbarna Bus ;)





Födelsedags Grisarna ;)

Kategori:

img_7469 (MMS)

Hura, Hura, Huraaa :):) !!

Hura, Hura, Huraaa !!!

Kategori:

img_1842 (MMS)

Idag är ingen VANLIG dag, för IDAG är det LEXUS & EXX's FÖDELSEDAG. Hura, Hura, Huraaaa !!! :):) Världens STÖRSTA KYSS till världens FINASTE killar !! <3

Myys :)

Kategori: Allmänt


Kära, underbara och älskade SOLA. Äntligen hitta hon fram.
njutbart att känna av sommaren och värmen igen.

Efter en trevlig men låång dag på jobb så landa jag äntligen hemma i min lägenhet.
Det blev en snabbis här hemma, sen gick jag hem till familjen Freeman.
Lexus & EXx har spenderat sin dag hemma hos sin "mormor" & "Morfar" medan jag vart på jobb.
Efter en massa blöta kyssar och svansvift så blev det en rejäl runda i rasthagen med vovvarna.
Hade en mysig kväll med min kära mami för den delen med.
Sen dess har jag och djuren bara lullat runt i lägenheten, inte gjort ett skit förutom en massa myys.
Och ibland är det just det man behöver, att absolut inte göra något alls.
Bara en massa mys med mitt lilla mini Zoo <3

Hem, ljuva hem .... :)





Fint besök.

Kategori: Allmänt


I Lördags hade vi fin, fint besök.
Carro, Jana och Jannika var här.
Carro hjälpte mig och EXx med lite utställningsträning, i alla fall det lilla vi hann innan regnet kom.
Vi hann även med lite mys i trädgården.
Vi gjorde taco till middag och tyvärr hann vi även avverka en sjukt dålig film.
Tur att man satt i så trevligt sällskap!

Här bjuds det i alla fall på lite trädgårdsmys :) ...

Lilla Cookie & My, myser i mattes knä.



Min lilla BLACK BEAUTY.


Gulliga Lotus & EXx :)

EXx & Lexus myser i trädgården.

busungar.

Och här bjuds på lite hemmamys ...

Cookie kysser på världens underbaraste Lexus.


Lilla Mysan.

Tack tjejer för en väldigt trevlig Lördag !! :)