- Kennel EXxiino´s -

Lexus - EXx - Chiino - Keyla - Killian

Hundar & åter hundar!

Kategori: Allmänt

Först så måste jag börja med att klappa mig själv på axeln. I December -09 så bestämde jag mig för att gå ner i vikt och börja ett nytt friskt liv om man säger så. Nu står jag här 3 månader senare och har gått ner 11 kg. Nu har jag några kilon kvar sen är jag nere på vikten jag känner att jag vill behålla och skulle känna mig nöjd med. Allt går om man bara bestämmer sig för det. :)


Fin fina White Ghosts Dogos - Bernardo.

Min helg har varit riktigt skön ... det har varit hund, hund, hund och åter hund. Lördagen tillbringa jag i mässhallarna där det var Malmö Hundutställning. Där njöt vi bland alla otroligt fina hundar. Men större delen av tiden spendera vi framför ring 38. Bla där Dogo Argentino mfl var. Otroligt fina White Ghosts Dogos - Bernardo var där. Han är verkligen godis för ögat, så otroligt fin. Men sen så är hans pappa Devil di Casa dei Marchesi. Utan tvekan en av Sveriges vackraste Dogos.
Självklart så var jag även tvungen att slösa lite pengar på Lexus, bla så fick han ett jätte snyggt halsband som är urtjusigt på honom. Där fanns även ett koppel som tillhörde halsbandet som ska köpas lite senare. Egentligen så tror jag att jag har ett allvarligt problem ... finns det en hund i detta land som har lika mycket koppel och halsband som Lexus!? När jag tänker på hur många 1000 lappar jag slösat på rent bling bling till Shantii och Lexus så mår jag nästan lite dåligt, men bara nästan ;)

Lexus nya Bling Bling !!

Som sagt även Söndagen blev hund och åter hund. Jag och Lexus spendera nästan hela dagen/kvällen med Amanda och Nestor. Först gick vi en långrunda genom Hindby sen så mös vi framför tvn hemma hos mig.
Måste ju säga att jag verkligen passat på att vila upp mig denna helgen. Känner att jag festat alldeles för mycket, behöver några vita helger för att det ska uppskattas igen ;)
Nu tänkte jag alldeles strax göra lite varm choklad och en god smörgås sen ska jag slänga mig i soffan och kika på CSI.

Men först lite bilder frång långrundan.
Lexus & Nestor!




Hemma hos mig & Lexus ;)







Hejdå!

Utgång & Helg :)

Kategori: Allmänt

Det var en skoj fredag, det blev utgång och Babel. Svin bra musik och otroligt mycket dans. Kanske en aning för mycket sprit, men jag lär mig av mina misstag! ;)
Lördag förmiddag gick ut på att ligga i soffan och sängen tillsammans med Jusse, kändes som en buss hade kört över mig, ågren över att ha slarvat bort mitt kort låg också där och gnagde :( Förhoppningsvis har jag lärt mig något av detta inför nästa helg !!?
Idag har jag bara myst framför tvn hela dagen, kikat på en massa djurprogram och kysst på Lexus. Imorgon är det måndag och en helt ny vecka har sin start ... !!
Godnatt!